de
dodaj do ulubionych

stronę odwiedziło
1800396 gości

przeglądają: 3 osoby

gg: 4255773

Pakiety weselne

Pakiet weselny złoty (175zł/osoba) Cena obowiązuje od roku 2017 i 2018

1.Obiad:

- Zupa

- rosół domowy z makaronem

- Danie główne – mięsa przyjmując 2 porcje na osobę:

- tradycyjny kotlet schabowy panierowany

- zawijaniec z kurczaka z pieczarkami i serem

- zrazy wołowe po staropolsku nadziane ogórkiem kiszonym, cebulką i boczkiem

- udko z kurczaka pieczone

- rolada wieprzowa zawijana grzybami leśnymi podana w sosie śmietanowym

- filet z ryby (tilapia), podany na duszonych porach w sosie cytrynowym

- Dodatki:

- ziemniaki z wody z koperkiem

- ziemniaczki opiekane z czosnkiem i bazylią

- kluski śląskie

- warzywa na parze, dodane do mięs obiadowych

- bukiet surówek (3 rodzaje)

- sos

2. Zimne przekąski:

- selekcja wędlin polskich i mięs pieczonych (szynka, baleron, kiełbasy suche, schab ze śliwką, karkówka z czosnkiem itp.)

- patery mięs pieczonych (kurczak z czosnkiem schab ze śliwką, rolada boczkowa, pierś z kurczaka faszerowana mozarellą i suszonymi pomidorami)

- szparagi w szynce muśnięte sosem majonezowo-chrzanowym

- galaretka z kurczaka

- befsztyk tatarski tzw tatar

- ryba po grecku

- domowy pasztet z żurawiną i skórka pomarańczy

- śledź w oleju lnianym, zasypany cebulką

- sałatka grecka

- sałatka capresse (z mazzarelli i pomidorków w sosie pesto)

- sałatka włoska tzw jarzynowa

- ćwikła, chrzan masło, pieczywo

3. Gorące posiłki (podane podczas przyjęcia weselnego):

- gołąbki w sosie pomidorowym

- golonka pieczona w piwie

- barszczyk czerwony rubinowy z krokiecikiem z kapustą i grzybami

- stek z karkówki z masłem ziołowo-czosnkowym

- flaczki wołowe

- pstrąg z patelni polany masłem ziołowo-czosnkowym

4. Ciasta:

- 8 rodzai

5. Napoje:

- kawa i herbata lipton bez ograniczeń

- woda mineralna z cytryną – bez ograniczeń

 

Ciasta i napoje gorące (kawa i herbata) mieszczą się na osobnych stołach (bufet szwedzki)


Pakiet weselny platynowy (230zł/osoba) Cena obowiązuje od roku 2017 i 2018

1. Obiad: ( serwowany )

- Przystawka

- camembert panierowany z żurawiną i owocami

- Zupa

- rosół z kołdunami

- Danie główne

- zraziki wołowe zwijane, faszerowane leśnymi ziołami, ogórkiem kiszonym i węszonym boczkiem w sosie własnym w towarzystwie kluseczek śląskich i modrej kapusty

lub

- połówka kaczki po polsku z jabłkami i modrą kapustą i opiekanymi ziemniakami

- Napoje

- soki i woda mineralna

- Deser

- rolada lodowa z owocami, polewą czekoladową i bitą śmietaną

2. Zimne przystawki:

- patery mięs pieczonych (szynka z morelą, karkówka z czosnkiem, schab ze śliwką, rolada boczkowa)

- deski ryb wędzonych

- pasztet domowy z żurawiną

- szparagi zawinięte w szynkę parmeńską

- śledź w sosie śmietanowym

- sałatka z grillowanym kurczakiem na liściach sałaty lodowej w towarzystwie - pomidorów, ogórków, papryki i kukurydzy.

- sałatka capresse z pomidorów i mozarelli w sosie pesto

- tatar z łososia z kaparami

- masło, pieczywo

3. Dania na ciepło serwowane podczas przyjęcia:

- a'la strogonow drobiowy

- łosoś z rusztu w sosie maślano - cytrynowym

- grillowany szaszłyk

- barszcz czerwony rubinowy z krokietem

4. Ciasta:

- stół szwedzki z ciastem

5. Napoje:

- kawa i herbata lipton bez ograniczeń

- woda mineralna z cytryną – bez ograniczeń

6. Owoce

7. Tort:

- wielkość zależna od ilości osób

8. Udziec wieprzowy:

- wielkość zależna od ilości osób

- serwowany przez szefa kuchni

9. Mini stół staropolski

- serwowany tylko na poprawinach

Ciasta i napoje gorące (kawa i herbata) mieszczą się na osobnych stołach (bufet szwedzki)

 


Pakiet weselny diamentowy (285zł/osoba) Cena obowiązuje od roku 2017 i 2018

1. Obiad:

Rosół z kołdunami i warzywami

Zrazy wołowe po staropolsku

Królik w śmietanie

Tradycyjna kaczka pieczona z jabłkami i żurawiną

Polędwiczki wieprzowe w ziołach serwowane z grzybami leśnymi

Łosoś z rusztu w sosie cytrynowo-maślanym

deser: rolada lodowa z owocami z polewą czekoladową

2. Zimne przystawki serwowane sukcesywnie:

Patery wędlin hiszpańskich

Sery z owocami

Szparagi w szynce parmeńskiej

Schab po warszawsku

Łosoś wędzony na cytrynie

Ryby wędzone na gorąco: węgorz, pstrąg, karp

Jajka przepiórcze na sałacie z kawiorem

Befsztyk tatarski

Śledzie w 3 smakach

Pasztet z żurawiną

Sałatki: capresse oraz z paluchów krabowych

3. Na gorąco:

Kącik staropolski

Wyśmienity karp z patelni

Kaprys szefa kuchni czyli mix mięs w różnej odsłonie

Fileciki z kaczki na sposób azjatycki

Barszcz czerwony z krokiecikami i pasztecikami

4. Na bufecie:

Ciasta i owoce

5. Dodatkowo w cenie bez ograsniczeń:

Napoje gorące

napoje zimne – woda z cytryną, cola, fanta, sprite, soki